Wil je weten welke opties er voor loopbaancoaching zijn? Heb je het gevoel dat je niet meer lekker op je plek zit in je huidige baan, of loop je tegen dingen aan die je te veel energie kosten? Een loopbaancoach kan je verder helpen, wat je pad ook is. Maar iedere situatie is anders, daarom biedt ik verschillende opties voor loopbaancoaching.

Drie opties voor loopbaancoaching die worden afgestemd op jouw behoefte:

Loopbaan check

In twee gesprekken bepaal je of jij nog goed zit en krijg je inzicht in wat er nodig is om stappen te zetten in je carrière. Het levert je een praktisch inzicht in waar je staat en wat je kan doen als volgende stappen in je huidige baan of om een nieuwe stap te maken. Vanaf 1 december 2020 is er weer de mogelijkheid om een gratis loopbaancheck te doen. Check hier hoe je in aanmerking komt voor een gratis Ontwikkel advies

Loopbaan begeleiding

In een traject van ca. zes gesprekken ontdek je wat je talenten zijn, waar je energie van krijgt en hoe je barrières kan doorbreken. Hierbij gaan we dieper in op onderwerpen als: waar ligt mijn kracht, hoe zet ik mijn kwaliteiten nu in en hoe vergroot ik mijn impact, weerbaarheid en zichtbaarheid. Naast het vergroten van inzicht werken we ook aan de praktische toepassing er van. ‘Doen is immers de beste vorm van denken.’ Het resultaat van loopbaanbegeleiding is meer energie en vitaliteit in je huidige rol of bij het vinden van een nieuwe stap in je loopbaan.

Sollicitatie coaching

Hierbij richt je je op je CV, schrijf je brieven die er uit springen, bereid je gesprekken en oefenen we deze om er voor te zorgen dat je je droombaan ook echt binnen haalt.

Wil je verder praten over de mogelijkheden van loopbaancoaching voor jou?

Bel Mariette op 06-19955564 om een afspraak te maken of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Opties loopbaancoaching