Volgende stap in mijn loopbaan

De Terp Coaching is een coachingspraktijk opgezet door Mariëtte Hermens. Vanaf 2014 gevestigd in de prachtige Ooijpolder onder de rook van Nijmegen. Oorspronkelijk is Mariette gestart als loopbaancoach, inmiddels biedt De Terp een breed scala aan coach mogelijkheden. Met de nadruk op alle werk en carrière gerelateerde coachvragen.

Onze werkwijze is concreet en transparant gericht op het resultaat dat jij wilt bereiken. Vooraf krijg je een plan van aanpak en een begroting. Dus geen verrassingen achteraf.

Voor particulieren en werknemers van bedrijven en organisaties

De Terp Coaching richt zich zowel op particulieren als zakelijke opdrachtgevers, het onderwijs en (semi-)overheid. Voor elke coachbehoefte is er een passende oplossing, waar mogelijk preventief en waar nodig doortastend oplossingsgericht. Maar altijd verbindend vanuit de persoonlijke behoefte van het individu. Dit leidt tot een concreet en blijven resultaat. Hoe cliënten van De Terp terugkijken op hun coachingstraject lees je bij klantervaringen.

Bewezen en beproefde coachmethoden

Elke coachvraag heeft een eigen benadering nodig. Daarom gebruik ik niet één bepaalde methode, maar kijk ik welke aanpak het beste bij jouw situatie past. Welke methodes ik hierbij zoal inzet lees je hier.