Ontwikkeladvies Nijmegen ArnhemGratis Ontwikkeladvies

Denk je over een switch in je carrière ? Zijn er veranderingen in je werkomgeving?  Neem de regie van je carrière in eigen hand. Nu gratis Ontwikkeladvies voor iedereen van 18 jaar en ouder!

Subsidie van NL leert door

Een ontwikkeladvies is een compacte vorm van loopbaancoaching. Het helpt je antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan en samen maken we een concreet ontwikkelplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Met ingang van 1 december 2020  kun je weer gebruik maken van een ontwikkeladvies in het kader van het programma NL leert door. Je kunt dit los van je werksituatie en werkgever aanvragen als je 18 jaar of ouder bent. Er is een maximum aantal deelnemers voor de subsidie. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer kans dat je gratis kan deelnemen aan het Ontwikkeladvies.

Hoe werkt een Ontwikkeladvies

Na je aanmelding neemt Mariette contact met je op, om te bespreken wat je coachvraag is en plannen we de adviesgesprekken in. Wat gaan we doen?

  • Arbeidsmarktscan: De arbeidsmarktscan geeft je snel inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. In combinatie met jouw loopbaanvraag is het de basis van onze coachgesprekken en je ontwikkelplan.
  • Persoonlijke Coaching: In 2 à 3 gesprekken met Mariette (totaal ca. 4 uur) beantwoorden we jouw specifieke vraag en zetten we concrete stappen op basis van je actieplan. Bijvoorbeeld: we nemen barrières weg in je dagelijks functioneren, of scherpen je CV en motivatiebrief aan en we bereiden sollicitatiegesprekken voor. Net waar jij behoefte aan hebt.
  • Persoonlijk actieplan: in het laatste gesprek maken we samen het actieplan waarmee je concreet aan de slag kan.

Online, persoonlijke gesprekken of wandelcoaching

Onze praktijk bevindt zich in Ooij bij Nijmegen. Je kan kiezen voor (Covid-proof) persoonlijke gesprekken in de ruime praktijkruimte of wandelcoaching in de prachtige Ooijpolder. Maar het kan natuurlijk ook online via Teams.

Geen kosten voor jou

Het Ontwikkeladvies is kosteloos vanuit de regeling NL leert door. Wij verzorgen de aanvraag en afwikkeling. Hier heb je dus geen omkijken naar en kun je vooral bezig zijn met je volgende stap in je loopbaan.

Meer informatie over het Ontwikkeladvies?

Voor meer informatie kun je Mariëtte mailen of bellen op 06-19955564. Je kunt je ook hieronder aanmelden dan neemt Mariëtte contact je op.

Ja ik wil de regie over mijn carrière!

Jouw gegevens worden bewaard en beschermd zoals beschreven in ons privacybeleid.