Ontwikkeladvies regio Nijmegen en Arnhem

Denk je over een switch in je carrière ? Zijn er veranderingen in je werkomgeving?  Neem de regie van je carrière in eigen hand. Nu gratis Ontwikkeladvies in de regio Nijmegen en Arnhem!

Een ontwikkeladvies is een compacte vorm van loopbaancoaching. Het helpt je antwoorden te krijgen op vragen die je hebt over je loopbaan en samen maken we een concreet ontwikkelplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Subsidie van NL leert door waarschijnlijk binnenkort weer beschikbaar

Op dit moment is er geen Ontwikkeladvies subsidie beschikbaar. Met ingang van 1 december 2020  kon je weer gebruik maken van een ontwikkeladvies in het kader van het programma NL leert door. In deze regeling was voor 55.000 mensen subside beschikbaar voor een gratis Ontwikkeladvies. Dit budget was in één dag volgeboekt. De regeling er voor was binnen een maand vol. Het gratis Ontwikkeladvies wordt dus steeds populairder. We verwachten dan ook dat er in 2021 weer een nieuwe ronde zal komen. Als je van mij een seintje wilt wanneer er een nieuwe regeling is aangekondigd, kun je je nu al inschrijven!

Je kunt dit los van je werksituatie en werkgever aanvragen als je 18 jaar of ouder bent. Er is een maximum aantal deelnemers voor de subsidie. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer kans dat je gratis kan deelnemen aan het Ontwikkeladvies.

Hoe werkt een Ontwikkeladvies

Na je aanmelding neemt Mariette contact met je op, om te bespreken wat je coachvraag is en plannen we de adviesgesprekken in. Wat gaan we doen?

  • Arbeidsmarktscan: De arbeidsmarktscan geeft je snel inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. In combinatie met jouw loopbaanvraag is het de basis van onze coachgesprekken en je ontwikkelplan.
  • Persoonlijke Coaching: In 2 à 3 gesprekken met Mariette (totaal ca. 4 uur) beantwoorden we jouw specifieke vraag en zetten we concrete stappen op basis van je actieplan. Bijvoorbeeld: we nemen barrières weg in je dagelijks functioneren, of scherpen je CV en motivatiebrief aan en we bereiden sollicitatiegesprekken voor. Net waar jij behoefte aan hebt.
  • Persoonlijk actieplan: in het laatste gesprek maken we samen het actieplan waarmee je concreet aan de slag kan.

Onze praktijk ligt in de regio Nijmegen en Arnhem

Onze praktijk bevindt zich in Ooij bij Nijmegen. We geven de voorkeur aan persoonlijke gesprekken in de ruime praktijkruimte of wandelend in de prachtige Ooijpolder. Maar het kan ook online via Teams.

Geen kosten voor jou

Het ontwikkeladvies is kosteloos vanuit de regeling NL leert door. Wij verzorgen de aanvraag en afwikkeling. Hier heb je dus geen omkijken naar en kun je vooral bezig zijn met je volgende stap in je loopbaan.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je Mariëtte mailen of bellen op 06-19955564. Je kunt je ook hieronder alvast aanmelden , dan neemt Mariëtte contact je op zodra weer een nieuwe ronde beschikbaar is.

Ja ik wil de regie over mijn carrière!

Jouw gegevens worden bewaard en beschermd zoals beschreven in ons privacybeleid.