Over Mariette Hermens als loopbaancoach

Ik ben Mariette Hermens, als ervaren loopbaancoach drijvende kracht achter ‘De Terp Loopbaancoaching’. Ik ben geboren in Nijmegen (1968), getrouwd en moeder van een prachtige zoon. Na mijn studie Facilitaire Dienstverlening ben ik in de zakelijke dienstverlening gaan werken. In diverse adviserende en leidinggevende functies heb ik binnen de arbeidsbemiddeling en de zorg gewerkt, voor zowel opdrachtgevers in de profit als non- profit sector. Hier heb ik gezien dat mensen die op de juiste werkplek terecht komen, hun talenten kunnen inzetten en zich daarmee zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen. Mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse naar wat mensen beweegt heeft mij hierbij vaak geholpen.

 

Coach

In 2014 heb ik de post-HBO opleiding tot loopbaancoach bij VistaNova in Leiden afgerond. Nu combineer ik mijn ervaring met de opgebouwde kennis. Als coach begeleid en ondersteun ik mijn cliënten bij het vitaliseren van hun loopbaanperspectief door het (her)ontdekken van hun eigen kwaliteiten, talenten en ambities. Mijn aanpak is erop gericht om jouw zelf oplossend vermogen te stimuleren. Ik vertel je niet hoe het moet, maar ik help je om zelf je eigen weg te vinden. Zelfkennis en zelfvertrouwen zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Met zelfreflectie leer je jezelf beter kennen en weet je beter wat je wilt. Ik sluit aan bij jouw coachvraag en bied een benaderingswijze waardoor je in beweging komt. Uitgangspunt is dat jij de regie hebt over jouw keuzes. En dat je er na het traject zelfstandig mee verder kan waardoor je de door jouw gestelde doelen gaat bereiken met gebruik van al je mogelijkheden.

Ik moedig je aan te kiezen voor jouw talent en passie, want dan kun je ze uitmunten in wat je doet en ervaar je plezier en uitdaging in je loopbaan en leven.

De kern is verbinden van mensen

Als loopbaancoach heb ik de mooiste baan die er bestaat. Ik krijg energie als ik anderen kan bewegen hun eigen doelen te bereiken. De kern van mijn werk is het verbinden van mensen en organisaties op een manier die leidt tot succes en voldoening.
Mijn aanpak is concreet, empathisch en gericht op ontwikkeling met jouw vraag als uitgangspunt. Mijn cliënten omschrijven mij als enthousiast, uitdagend, integer en resultaatgericht.
Ik heb een groot netwerk in de regio Nijmegen en Arnhem en ken de arbeidsmarkt als geen ander. Mijn kennis op het gebied van solliciteren, social media en personal branding zet ik graag voor je in. Samen gaan we voor het beoogde resultaat!

Mariette Hermens: Geregistreerd loopbaancoach

Mariette Hermens is lid van verschillende organisaties van erkende loopbaanprofessionals: de NOLOC, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches NOBCO en de STIR. Zij streven allen net als Mariëtte naar een verantwoorde professionele beroepsuitoefening van het loopbaanvak. Als Register Loopbaan Professional van de Noloc hanteert Mariette ook de NOLOC Gedragscode.

Voor nadere informatie over de brancheorganisaties zie NOLOC.nl, NOBCO.nl en stir.nu.

Nieuwsgierig geworden?

De eerste stap is een vrijblijvend gesprek. Bel voor een afspraak: 06-199 555 64 of mail mariette@deterploopbaancoaching.nl