GiantsIk zoek een loopbaancoach

want:

  • Mijn huidige baan geeft geen uitdaging meer, wat kan een volgende stap zijn?
  • Ik wil met plezier werken, hoe vind ik ‘de vonk’ terug?
  • Ik loop in mijn huidige functie vaak tegen hetzelfde aan, hoe kan ik dit doorbreken?
  • Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?
  • Hoe pak ik de barrières aan die mijn carrière in de weg staan?

Aanpak loopbaanadvies

Zoek je een loopbaancoach met een heldere aanpak? Als basis bij loopbaancoaching hanteer ik het Koersonderzoek (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Het Koersonderzoek biedt een transparante structuur voor zelfonderzoek gericht op het vinden van de juiste koers in je verdere loopbaan. We besteden aandacht aan je levensloop, jouw persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, je bronnen van energie en inspiratie, jouw kwaliteiten en valkuilen. Aan de hand van oefeningen en opdrachten werk je in onze gesprekken aan je persoonlijke en professionele loopbaanvragen. De opdrachten zijn intensief en soms ook confronterend, maar zetten je aan het denken en helpen je bij het maken van heldere keuzes in je loopbaan en leven. Binnen zes tot acht coachgesprekken bereik je je doelen en zet je de stappen om deze te bereiken.

We starten de coaching altijd met een gratis oriëntatiegesprek omdat ik het belangrijk vind je persoonlijk te ontmoeten en jouw vraag en verwachting uit te begrijpen. Ieder loopbaan traject is tenslotte maatwerk waarbij jouw wensen als uitgangspunt dienen. Daarbij zijn een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen belangrijke voorwaarden voor resultaat.

Wat levert het op?

Loopbaancoaching biedt je het volgende:

•  Verkrijgen van zelfkennis over je talenten, kwaliteiten en competenties en hoe je deze verder kunt ontwikkelen
•  Een helder doel waar je concreet naar toe kunt werken
•  Begeleiding bij het creëren van een prettige werkomgeving
•  Meer plezier en effectiviteit in je werk

Zoek je een loopbaancoach? Bel me op 06-19955564 voor een afspraak, of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ter inspiratie nog link naar een video van de Noloc, de brancheorganisatie waar ik bij aangesloten ben.