deterp_loopbaancoachingLoopbaancoaching is een effectieve aanpak als je vast loopt in je huidige werk. Door middel van een loopbaanonderzoek en loopbaancoaching, vind je nieuwe wegen om effectief met de situatie om te gaan en een uitweg te vinden.

Aan welke vragen kun je denken bij loopbaanonderzoek?

•  Je loopt in je werk tegen bepaalde zaken aan, hoe kan je daar mee omgaan?
•  Ik moet van mijn werkgever vertrekken, hoe vind ik ander werk?
•  Hoe haal ik het beste uit mezelf?
•  Hoe kan ik effectiever werken?

Loopbaancoaching

Met een heldere en gestructureerde aanpak geven we het loopbaanonderzoek succesvol vorm.

Uitgangspunten bij begeleiding van De Terp zijn de kracht en ervaring van de betrokkenen zelf. Door deze te mobiliseren en waar nodig aan te vullen, krijg jij het gereedschap om je eigen koers te varen die leidt tot concrete en meetbare veranderingen en resultaten.

Het loopbaantraject bestaat uit zes tot acht individuele gesprekken waarin je op zoek gaat naar het meest passende loopbaanperspectief.

 

Werkwijze

Voor loopbaancoaching als je vast loopt in je werk hanteert De Terp als basismethode het Koersonderzoek (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Het Koersonderzoek biedt een transparante structuur voor zelfonderzoek naar de juiste koers in iemands verdere loopbaan. We besteden aandacht aan levensloop, persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, bronnen van inspiratie, kwaliteiten en valkuilen. Aan de hand van oefeningen en opdrachten werken we in onze gesprekken aan persoonlijke en professionele loopbaanvragen. De opdrachten zijn intensief en soms ook confronterend, maar zetten aan het denken en helpen bij het maken van keuzes in loopbaan en leven. Binnen zes tot acht coachgesprekken bereiken cliënten hun doelen en zetten ze de stappen om deze te bereiken.

Heb je interesse? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.