Volgende stap in mijn loopbaanAanpak Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een effectieve aanpak als je vast loopt in je huidige werk. Door middel van een loopbaanonderzoek en loopbaancoaching, vind je nieuwe wegen om effectief met de situatie om te gaan en een uitweg te vinden. Met een heldere en gestructureerde aanpak geven we het loopbaanonderzoek succesvol vorm.

Aan welke vragen kun je denken bij loopbaanonderzoek?

  • Ik loop in mijn werk tegen zaken aan, hoe kan ik daar mee omgaan?
  • Hoe haal ik het beste uit mezelf?
  • Op welke manier kan ik effectiever werken?
  • Ik wil een andere baan, hoe vind ik mijn droombaan?

Loopbaancoaching biedt een effectieve aanpak van barrières

In de aanpak van loopbaancoaching door Mariëtte is jouw kracht en ervaring het uitgangspunt. Door deze te mobiliseren en waar nodig aan te vullen, krijg jij het gereedschap om je eigen koers te varen. Dit leidt tot concrete en meetbare veranderingen en blijvende resultaten.

Het loopbaantraject bestaat uit zes tot acht individuele gesprekken waarin je op zoek gaat naar het meest passende loopbaanperspectief.

Je kunt ook gebruik maken van ander vormen van coaching: hier vind je de verschillende opties.

Werkwijze loopbaancoaching

Voor loopbaancoaching hanteert De Terp als basismethode het Koersonderzoek (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk). Dit loopbaan onderzoek biedt een heldere aanpak voor zelfonderzoek naar de beste koers in je verdere loopbaan. We besteden aandacht aan je levensloop, jouw persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit, je bronnen van inspiratie en je kwaliteiten en valkuilen. Aan de hand van oefeningen en opdrachten werken we in onze gesprekken aan persoonlijke en professionele loopbaanvragen. Deze opdrachten zijn best intensief en soms ook confronterend, maar ze zetten je aan het denken en helpen je bij het maken van keuzes in je loopbaan en leven. Binnen zes tot acht coachgesprekken formuleer je je doelen en zet je de stappen om deze te bereiken.

Heb je interesse? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.